Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans med dig är livet underbart

 

Jag kysser dina tår, jag masserar dina fötter, jag kysser dina ben och hoppar upp till din panna och kysser den. Slickar dig lite i nacken och biter dig försiktigt i öronen, kysser dina blommande bröst och fortsätter ned för magen, slickar i mig din sälta, berusad, och du kvider vällustigt, kättjefullt och med glädje kysser jag mig nedåt din venuspassage... slickar din klitoris... och då blir du galen utav en exploderande kåthet. Efter några minuter får du din första orgasm, jag viskar jag älskar dig... och så kommer jag in i dig bakifrån och vi kommer samtidigt... Livet tillsammans med dig är underbart, vi dricker champagne och äter jordgubbar...
och livets ljus bultar i oss, friden och glädjen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2019-02-14 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP