Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gränsen mellan det som är och affirmations-processernas önskade verklighet blir allt mer sömlös ju mer gränserna suddas ut till slut ... Publicerades i maj 2013 tidigare - idag 2019 känns det som om affirmationsprocessen blivit verklighet till slut ...


Det finns ett varmt hjärta ...

... som väntar på
att komma till mig få ...

Jag känner
dess närvaro
här och var
bland alla mina vänner ...

... Bland dem 
jag älskar, tycker om
och så innerligt mycket
ej kan låta bli att tycka om ...

Det finns ett 
varmt hjärta 
även inom mig ...

Ett hjärta som
väntar på
att förenas få
med det varma hjärta
som väntar någonstans därute
på att få förena sig
med det hjärta som finns
och väntar inom mig ...

Det är ett hjärta
som tillhör någon som
älskar och behöver mig
minst lika mycket
som jag behöver
denna någon 
som så uppenbarligen
verkligen är ämnad för mig ...

Till dig vill jag förmedla
en liten antydan
om hur mycket 
du är älskad av mig
redan långt innan du 
ens hunnit komma till mig ...

Ty du fattas mig!

 

 

________________________
Nu fattas du mig varje liten stund
du ej finns nära mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-14 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är som en trädgårdsmästare när du sår dina små kärleksfrön.. fin och harmonisk text
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP