Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paria

 

 

 

den utstötta

icke önskvärda

bortsjasad

hennes hem är gatan

med de smutsiga gränderna

letar mat i soptunnorna

utanför restauranger

det här är hennes liv 

som hon nästan alltid levt

en kort tid hade hon ett hem

blev utkastad på gatan

för att tigga

på gatan blev hon kvar

nu är hon en ung kvinna

hon säljer sin kropp

men äcklas över det

i en värld av miljarder människor

är hon bara en

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-14 19:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Livet, för många människor, väl diktat!
2019-02-15

  Bodingen VIP
Misär som tär
2019-02-14

  Cikoria Blå VIP
Bra diktat om något som är livet för en del.
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP