Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OAVSETT UTGÅNGEN...

Man kan aldrig tysta den röst

som slåss för Guds Rikes sak

Det finns alltid flera kanaler

fast denna värld är en kloak

Den dörr Gud i Sin nåd har öppnat

den kan ingen stänga igen

Man kan aldrig tysta de röster

som kämpar för Sanningen!

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2019-02-14 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP