Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What if

what if
my imaginary friend
made me up




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-14 21:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
who can tell
2019-02-22

  Per Drysén
Snygg fundering. Allt är inte vad det verkar.
2019-02-15

    Mim
Så kan man vända på frågeställningen, och även steken, som du har gjort med denna frågeställning! Intressant!
2019-02-15

  alicja lappalainen VIP
en intressant fråga!
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson