Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den egentliga anledningen


Varje morgon på väg till bussen

Det är nerförsbacke
det gör det lättare
Risken är att jag får se bussen
när den kör iväg utan mig
Därför brukar jag redan
innan jag kan se hållplatsen
springa lite lätt
för att ha farten uppe
ifall bussen är på ingång
Är den det kan jag öka tempot
och spurta till busshållplatsen
och kanske hinna fram i tid
Men den egentliga anledningen
är att jag gillar att springa
mitt spring i benen lever och frodas




Fri vers av Rolf_fotona.se
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-14 22:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att jaga en buss ;)
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolf_fotona.se
Rolf_fotona.se