Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att slå ut en vägg i lådan

det är inte bra att stanna för länge på samma jobb
ett jobb har ett bäst före- datum
och det brukar ligga nånstans vid max tio år

blir man kvar för länge på ett jobb
så blir man inskränkt – man börjar inbilla sig
att den värld man lever i är den enda som finns

och det finns bara ett sätt
att slå ut ens en vägg i den låda man hamnat i
och det är att lämna det jobbet och gå vidare




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-14 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP