Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helsingfors i dimma

 

Min fot springer längs dina gator 

fastnar i springan under er säng 

hör på ljuden av ert månatliga samliv 

lyssnar till sulorna från era trötta fötter 

 

I blicken fastnar hon och du önskar att

jag ser dig den du blev den pappa önskat

att du vore 

 

direktör. Direktör över en damm med 

din fru i koppel. Era två barn cykelns 

läten över gatsten, fastfrusen vardag 

 

vi är nog lika. Du och jag. Ditt bugande 

Är din konst min en annan. I ögonvrån 

har blicken fastnat, i mitt våta sköte, 

likt en dröm

svävar vardagen men mitt i 

 

pulserar detta något 

 

jag som inte längre lyckas knulla knullar 

 

du. Det vet vi. 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-15 00:57



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint. Välkommen tillbaka.
2019-02-15

    ej medlem längre
Den här dikten har bråttom, upptäcker Helsingfors, sig själv och en hel familj. Med erotiskt avslut. Här finns allt.
2019-02-15

  objekt3
Dis vas good. Bra ton <3
2019-02-15

    ej medlem längre
Så härligt att få läsa din poesi igen !!!!!
Spännande text
2019-02-15

  Gunnar Hilén VIP
Oah ! Poesins återkomst. Och den vrider på sig som en skadeskjuten orm...ett väsen som tycks se allt, höra allt, våga insupa och ge uttryck för tamejfan allt. Vilket sug !
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP