Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i citatsamlingen "100 Praktiska citat"redigerad,illustrerad och sammanfattad av Sten Wiking


CITAT XLIII

Om inte bortträngningsmeka-
nismens psykiska försvar av
förnekelse och livslögner,
vore tillämpliga,
skulle med all säkerhet
självmorden öka lavinartat.

Sten Wiking

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2019-02-15 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP