Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan man drömma om man spelar Pet Shop Saga på mobilen innan man somnar... 15/2


Drömspel

 

Ett fyrkantigt läggspel i trä, 20 x 20 cm, med vackert avrundade brickor som kunde skjutas fram och tillbaka i särskilda mönster och efterhand plockas bort från spelplanen. Kvar i nedre vänstra hörnet stod fyra djur, en valnöt och en bomb. Jag tryckte på knappen och hörde ett skratt från spelets undersida. Det var tomten igen förstås, den gummiartade lilla sticker som var mera skär än julröd och egentligen var avsedd att fästas på vattenkranen.




Prosa av Nanna X
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-15 07:47



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Konstruktionen tycks i förstone fullkomligt logisk. Sedan visar sig plötsligt smått irrationella element ha smugit sig in...

Jag väljer valnöten som spelpjäs - hoppas det funkar?! Hade djur-kvartetten kanhända minst en dinosaurie med i sig? ;-)
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X