Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter är människor, människor förstår jag mig inte på.

Jag borde skratta

eller gråta,

eller vara arg

men jag är ingetdera

känner bara vemod


vad är det som gömmer sig inuti den där människan?


Vad vill den människan med sina ord.

Vad är det som denna poet vill förmedla?

Är det den egna smärtan den personen försöker döda?


Så mycket som gömmer sig i en människas innersta... omöjligt att förstå.
















Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-15 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP