Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom väggen

Genom väggen
tränger ljudet av
en självsäker
saxofon
Som av en ingivelse
tagit ton
Och mellan molnen
syns åter en strimma
ljus




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-15 09:42



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En befriande text. Självsäker saxofon,
ett härligt uttryck och beskriver soundet så väl.
2019-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Läser din fina text och hör livets och glädjens musik!
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP