Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågelsnack

Vad ska du göra när det blir vår
När det mot varmare tider går
Skaffa mig en käresta sa Blåmesen
Så jag några fina ungar kan få igen

Talgoxen vet inte vad han ska göra
Hans fru stack ju med en annan man
Han vill en kärleksdans köra
Så han en ny fru skaffa kan

Men det gick inte som han ville
Tio damer sökte en kille
Men han behövde bara en
Vem ska han välja var frågan sen

Då han frågade sitt hjärta
Ville inte ha mer smärta
Hjärtat visste vad det ville
Så nu är Tagoxen ingen fri kille




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-15 10:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ler när jag läser. Fin fågelhumor här.
2019-02-17

  Marita Ohlquist VIP
En klok talgoxe som lyssnade på sitt hjärtas röst!
2019-02-15

  ULJO
Härligt med kärlek i fågellivet.
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP