Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gniden Passion!

Vad tror du om mig egentligen?
Att jag är rik nog för att måla...?
-Men det kostar inga pengar.
-Jo, det gör ju det.
Nästan lika mycket som maten jag äter, om jag investerar denna gång.
Färger och sånt, håller ju ett tag, men sedan är det till att köpa nytt igen.
Det är fanemej, som att dra ut en tand gång på gång, för att det är nödvändigt, det är som det där ordspråket, det finns alltid fickor, eller hål, att stoppa pengarna i.
Det har varit min hobby ett tag, att stoppa pengar i fickor, eller fylla hål...
Alltid har det varit något som ska betalas.
-Men det är ju din passion?!
-Det är ju det!
-Då får det kosta, säger vännen!
Och skålar i Champagne med mig...
Och jag säger till honom...
-Champagnen står väl du för?




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-15 10:26



Bookmark and Share


  danne //
Djup i dessa funderingar Mim
nog finns dessa tankar hos många , en slags inte bli tagen för vem som helst.

Kramis på dig
2019-02-15

    ej medlem längre
Haha Mim du är skön, jag känner igen din känsla där.
Gillar helt enkelt inte att bli tagen för given, vara förutsägbar, då snurrar jag till det lite och skapar lite kaos. Att vissa aldrig lär sig! Kram
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim