Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måla olika färger för olika känslotillstånd. Hybris över Hybris.


Hybris är inte en könssjukdom, tänker jag mani?

Vilken färg har Hybris?
Olika sinnestillstånd?
Har jag fått Hybris över Hybris?

Är Hybris en resa utomlands, eller en resa in i själen? Är inte det samma sak?
Varför skiljer man dem åt?
Måla Hybris över olika känslotillstånd?
Smitta ner någon annan med hybris, är det möjligt, eller är det den enskilda epidemin?
Den som smyger sig på det stora entalet av människor, fastän de inte haft kontakt med varandra?

Det kanske är som omöjligheten, som beskrivs här...
Hybris...
Könssjukdomen som smittar utan kontakt med någon annan.
Men enligt lagen om könssjukdomar, om den är allvarlig, typ Aids... Eller Hiv, så ska man ange till barnmorskan/Mödravården, vilka man har legat med, så de kan varskos, om eventuell smitta.
Men vem vänder man sig till om man har Hybris?
Jag vet att det inte är en könssjukdom, men vill gärna dra paralellen...
Varför vända sig till någon? Går det över? Är det farligt?
Nej, när du har hybris, ta det bara varligt...
Med dig själv, om du kan.
Hahaha!




Bunden vers av Mim
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-15 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim