Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken

Jag försvinner in i drömmarna
säljer min rädsla
till högstbjudande
jag söker ett lugn
som kanske inte existerar
i denna värld
på denna sida av gränsen

Vi är hjärtat
den inre stjärnhimlen

Musiken bryr sig inte
den struntar i intellektet
går direkt till känslorna
och drömmarna
de omöjliga och de möjliga
på en och samma gång




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-15 11:09



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Så sant du skriver,musiken struntar i allt, men kan också beskriva det mesta.
Fin text!

2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP