Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insiration Uppenbarelseboken 21 och Jakob 1:17


"Han skall torka alla tårar..."


Jag hörde en stark röst

från tronen säga:

"Se, nu har Gud

sitt tält bland människorna!

Han ska bo tillsammans med dem,

och de ska vara hans folk, ja,

Gud själv ska vara hos dem.

Han ska torka alla tårar från deras ögon.

Döden ska inte finnas mer,

och inte heller någon sorg

eller gråt eller plåga,

för det som en gång fanns är borta."



Å, vad jag längtar efter den dagen!

Ibland blir stegen tunga och trötta här nere

och tårarna kan strömma utför kinderna...


Kom snart Herren Jesus och förlös mina jordiska band!


Men låt mig innan få många människor med mig

till Ditt himmelska rike där ingen sorg ska vara mer!


Låt mig få leva så att jag väcker hunger och får vara

ett ljus som människor dras till i denna mörka värld!


En vägvisare vill jag vara till Dig hos vilken ingen växling finnes

av ljus eller mörker Du som är alla goda gåvors givare




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-15 12:13



Bookmark and Share


  Jaseph
Goda bibelverser föder en god bön!
2019-02-17

  Eva Helene VIP
Starkt och gripande!
2019-02-16

  mare VIP
Vilket hopp
vilken framtid
en tröst då livet
känns extra svårt
dina ord talar
jag ser fram
emot det eviga
ljusets land!
2019-02-16

  Eva Langrath VIP
Amen
2019-02-15

  Niliboy
Alla goda gåvors givare!
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP