Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Wasastan i en port.


UTOPIA

Det 25:e skottet? 3 x 8 =24= 5:e skottet? Vem?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 186 gånger
Publicerad 2019-02-15 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje