Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Virvelvindar


med finaste mårdhår
för solen sin pensel
över himlens gråa gardin

akta din båt för
underjordiska strömmar
virvelvindarnas tömmar
Håll din åra stadigt, styr säkert
O, luftens ryttare akta dig
starka händer söker fatta i flykten din åra
du himmelska ryttare
kransad hjälte i byn


soliga vågor för din båt framåt
så du hittar helbrägda
tillbaka till byn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2019-02-15 12:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-07-30

  morgonstjärna VIP
tänk så mycket jag skrivit..trösterikt kram
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP