Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den tid som kallas rococo

Jag önskar att jag levde då;

den tid som kallas rococo

De oregelbundna men rytmiskt formade delarna i en ljusstake,

med dess många små vackra handmålade blommor,

ger själen min en ro




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-15 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP