Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å, Rolle, Rolle!

Jag får en följeslagare med mig
och nu blir det lättare att ta mig hit,
sa Marie, med glad blick

Vi såg ju glimten i ögonvrån
solljuset träffade hennes pärlörhängen
håret var vackert uppsatt

Men, Marie, vad heter han
Hur är han
När träffades ni ???

Han heter Rolle
En ny bekantskap
Mycket smidig

Får vi träffa honom?

Jag kan inte ta med honom in på badet, tyvärr.
Men han är lätt att vika ihop och sätta i receptionen!

Å, Rolle, Rolle!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-15 16:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha rolig humor i livsglad text.
2019-02-17

  Lars Hedlin
Bra där!
2019-02-17

  Respons VIP
Inte konstigt att man nästan kan bli kär i en pryl som vidgar ens möjligheter att förflytta sig på ett så påtagligt sätt. Rolle kan ta dig vart du vill och kanske möter du den riktiga kärleken på vägen.
2019-02-17

  lila fjäderblomman VIP
Bättre Rolle kan man väl inte ha! :)
2019-02-16

  ULJO
Humor och allvar. Bra.
2019-02-16

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om en kvinna och hennes rullator!
2019-02-15

  Kungskobran VIP
Så praktiskt det va
med hopvikbara
Rolle
en sådan stolle
skulle man ha
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP