Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack, ack, ack ett klagorim!

Jag vill känna mig som en Tiger!
Inte en som fjäskar och tiger.

Jag vill ryta ifrån om det som är fel.
Det är ju en hel del.

Så orättvis denna världen är.
En del hankar sig fram med stort besvär.

En del kör omkring i dyraste bilen.
Kör alltid i den gräddiga filen.

Hur detta kommer att sluta vet ingen alls.
En tiger kan ryta bra med sin hals.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-15 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du ryter ifrån riktigt bra så att alla som förstår ser upp med hur de går!
2019-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Det finns så mycket orättvisor i världen
en del går barfota
andra åker lyxbilar på färden!
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP