Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen på kredit

Du stal mitt förtroende
Började ditt spel

Mitt hjärta i pant
Ditt samvete som ränta

Investeterade i lögner
Köpslog med ödet

Allt har ett värde
Även mina tårar

Avgifter kan förhalas
Men du gör ingen vinst

Sanningen står på kredit
Du är skyldig mig en ursäkt

Jag skickar min påminnelse på posten.




Fri vers (Prosapoesi) av GG
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-15 17:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att säga ifrån, man ska inte tåla allt...
2019-08-17

  Ohappa
Jaa, gör det!
2019-02-16

  Marita Ohlquist VIP
"Jag skickar min påminnelse på posten"
Starkt avslut på en bra och tankeväckande text!
2019-02-15

    ej medlem längre
Med livet som insats kan man spela bort även kärleken. Bra beskrivning! Men sorglig.
2019-02-15

    ej medlem längre
Gört
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

GG