Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårskapens helgedom i minne

 

 

Klangerna från ett

övergivet piano

svävar fram över

korridorerna ringlar

ner i kulvertarna och

 

försvinner in i

mörkret irrar sen länge

glömda röster kan

än idag höras tränga

igenom väggarna i

 

lägenheterna

på gamla Långbro sjukhus

vandrar de tysta

om natten gengångarna

som berövades ett liv

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-15 17:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Huj!
I varje andetag
Bär sig vart
Väsen?
;)

2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP