Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osannolik men sann skröna långt före murens fall

 

 

Bakom järnridån

Zakopane sjuttiotre

lättklädd Cabaret

ryssar polacker och två

utsvultna stockholmare

 

målinriktade

på jakt efter spis fick sig

en dos stiptease som

oväntad dessert bekant

blev kär i showens stjärna

 

stannade kvar som

konferencier slutade som

zlotymiljonär

ändade sin karriär

som herde i Tatrabergen

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-15 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP