Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarteret

Du är min inre stadsdel
mitt mörka kvarter
det där ödsliga området
man ska undvika om kvällen

jag undflyr dig hela tiden
går omvägar och tittar åt ett annat håll
ett mörkt kvarter med höga hus
sträcker sig efter mig i solen

bättre dagar syns bara skuggorna
av dig på marken
men jag hör hur det ekar
där bortifrån
mina tomma gator




Fri vers av elin1
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-15 21:14



Bookmark and Share


    Lars J
Bra fångad känsla och det där kvarteret känns igen och är beskrivet i många av mina dikter.
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

elin1
elin1