Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crescendo...lättsam sensuell naiv bagatell

 

 

Cellisten smeker

henne som om hon vore

ett instrument med

sin hand lockar fram

ljuva sällsamma toner

 

når hennes hjärta

får känslorna att svalla

himlen att rodna

cellon vibrerar smäktar

under stråken i hans hand

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-15 21:19



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint och sensuellt, gillar
instrumentmetaforen.
2019-02-16

  HelenaW
Ljuvliga toner du spelar upp, i din vackra melodi..
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP