Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är man väl


Ensam kvar



I ögonvrån
ser jag dig

omslutas av
dimman

försvinna

Jag ropar,
stanna kvar här

inget svar

sorgsen vandrar
jag ensam

kvar


Helena 2019-02-15





Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-15 22:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
hjärtefylld finhet i skrift
2019-03-24

    ej medlem längre
Ödesmättad och sorglig. Det är något visst med dimma.
2019-03-05

  Domenico VIP
Många är dom vi tappat i dimman under våra mänskliga promenader i livet...Hålla kvar och orka ropa igen är utmaningen.
Fin text !
2019-02-17

  Ronny Berk
ensamheten väl beskriven ... men mellan raderna finner jag närheten !
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW