Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNSER FÖR TILLVÄXT


Rosen vill inte gro
Rosen är närmast död
Med eller utan stöd
kan rosen inte tro

på meningen med att gno
Vår blomma saknar glöd
den är snarare grå än röd
trots näringstillsats och ett ställe att bo


Vem kan vi klandra
om vår ros fryser ihjäl
När ingen på hela planeten

hur vi än frågar varandra
kan ange ett giltigt skäl
till att bevara växtligheten ?




©Anders Frankenberg Wester - 2019




Bunden vers (Sonett) av Anders Frankenberg Waster
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-15 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster