Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fallande...


Natten
är full av rädsla
som en orörd blomma
i en flammande stad
om kvällen
minns jag
ditt blod
i mina porer
säg inga ord
fotspår lyser
när tiden kollapsar
jag håller stjärnorna
mellan mina tänder
Dig
kunde jag aldrig
dricka bort
nu samlar jag regn
och sommarens damm
hör tystnaden växa förunderligt långsamt...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-17 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text, stark känsla!
2019-02-18

    ej medlem längre
Vacker och vemodig. Tycker om hur bilden förstärker dikten.
2019-02-18

  HelenaW
Oj, här händer det grejer.. Något krackelerar, minnesbilder av tidigare möten i närhet.. Tystnaden återkommer, håller upp och samlar inför kommande torrtider.. Stark text som berör. Bilden förstärker..
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP