Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Con moto...


trådar av luft
väver tystnaderna
över någons ansikte
som en hemlighet
omgiven av rött
huvudvärkens första fläck
en tuktande
känsla
av nuet
och omedvetenheten
musik av viskande träd
frostbrännan
rörelsens vokabulär
skuggan som passerar sykomoren...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-17 10:23



Bookmark and Share


  HelenaW
Tystnad, kan vara ljuvlig, öronbedövande, outhärdlig, dömande eller behövlig. Som frostbrännan, då gör den skada för det som ska växa under året.. Skuggan ger ändå hopp, känns det som..
2019-02-18

    ej medlem längre
Viskande träd är hjälpsamma. Jag vet deras viskningar kan stilla huvudvärken.
2019-02-17

    ej medlem längre
Fin poesi!
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP