Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost

drar en hand över orden
för att minnas hur de låter
ett skepp på land, havet i brand
sveper dig, smeker dig, ser på dig
två kalla stenar, dina ord stelnar
läser varje not, sjunger varje ton
ryggradens varje knot,
längs detta stora klot
sjunker du till sorger?
låt mig sjunga, lugna,
dina sorger
viska, helt stilla
finna, sen minnas
havets alla sånger




Fri vers av Trädkatt
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-16 12:01



Bookmark and Share


    Mim
Något som både har med beskriven tid att göra , det du skriver, men ändå tidlöst.
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Trädkatt