Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Februari bullens I....M....P... wow vilka heta känslor som stiger upp mot skyn nu! Alla säkringar går i mig! Wow ..IMPGrrrr lite annan vin-kling, dock är man nykterist som du.


Februari f-röken ..GR

Tänkar är verkligen som levande-historia, min skatt.


Min "pärla" en droppe  som lämnat sin trygghet. Stripigt en dominat lugg,  känns något fram tungt, i färd att tippar över, slingorna slingrar sig längs en utmande väg i sig,  som de tävlar mot varandra,  vem är först ut; längs resoren runt mössan. Mitt rufsiga mörkblonda, ja från deras rotsystem ett snabbtåg letar spår att kanna nerför kind, tempen kan lika gärna vara sval som varm, mina kinder rosiga å blanka av ; när liten droppe faller.


Som nafs, är jag kär. Att se på dig där, iklädd den mörkblåa jackan, den smälter samman med dina blonda toppar, stickande fram under din luva som har blåa toner. Dina ögon är tar sig snabbt in i mig, en stark fokuserad blick, som ej byter riktning, klart bara då panther pojken ställer en fråga eller, men skit i samma, det är tydligt för mig vad du gör, vad du är ute efter.  Obetydliga inslag, kan förändra en hel värld och framtid står klart.      Ett av kvällens kommande huvudnummer som gör sig redo. 


Temlor , med hackad mandel och fluffiga moln binder samman denna bakelse, Du är söt och förförisk med dina blickar av grön-lagun som inte släpper taget båda är fyllda av överaskningar. Lusten den sexuella driften växer sig stark att få smak av dina läppar, doft av nybakad minibulle trängs i rummet, knappast att sinnet bryr sig av dofter när andra sinnen är på max, blicken min är så fast vid  din mun, vad döljs av de vita drömmoln som stannar kvar runt ditt leende som gapar stort. En attraktion är ett faktum .


Citerar mig själv.


"Du lyser där med vilda moln runt läppar små.. Jag småler mot denna luvpryda gudinna." IMP vilken Februari feber framförs för fulla fat. 


Även herr viktigpetter har nog finkammat läget! 


IMP vad vill du hite på idag med mig?


 




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-16 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hehe doften av ”nybakad minibulle” som trängs i rummet.. vilken härlig beskrivning Danne :)


2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //