Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fungerar

i ett försök
att minska den tid
jag förspiller på Netflix
skaffade jag även HBO
och det fungerar

i ett försök
att minska min skärmtid
utökade jag min skärmarsenal
med en surfplatta
och det fungerar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-16 15:09



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, summan av lasterna är alltid den samma he
2019-02-17

  Kungskobran VIP
Hoppas det fungerar, du blir antagligen så trött på det hela att skärmtiden minskar
2019-02-16

  Språk, hjärna!
:D
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP