Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt prat aka Att prata om vakuum

”vad är vakuum?” frågar du
jag vet inte riktigt vad jag ska svara

kan man säga att vakuum är ingenting?
eller att vakuum är frånvaro av någonting?

att vakuum är ett tomrum kan vi väl vara överens om
ingenting kan existera i ett vakuum

det som finns
existerar alltid i ett sammanhang

ta poesi till exempel, även kallad lyrik
poesi är en marginell form av skönlitteratur

”vad är poesi?” frågar du då
nu vet jag verkligen inte vad jag ska svara

kan vi återgå
till att prata om vakuum?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-16 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP