Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag kväll

Människor umgås
God mat, vin, levande ljus
Hos mig är det tyst




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-16 16:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kanske besöka restaurang för god mat o vin o med människor omkring?
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén