Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäggtrenden

När man tittar i tv nu i dagarna

så ser man hur männen har blivit så gamla;

i synnerhet politikerna

Kan det bero på den nya skäggtrenden ?




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-16 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP