Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lika och ändå så olika...skillnaden gör skillnad

 

 

Strövar flanerar

vandrar går helt vilse i

synonymdjungeln

står helt still kataton en

antonym strosar iväg

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-16 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP