Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla borde ha några stjärnor i sitt liv


Ni är som stjärnor

Vänner
Jag är tacksam
att ha människor
så fina som stjärnor
i livet mitt
hur skulle jag kunna se
utan er
högt ovan
himmel och hav
ni leder mig
när jag själv inte ser
vänner
ni ger mig ljus att se
se allt det vackra i det så fula
vänner
ni är allt




Övriga genrer av ECarlsson
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-17 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson