Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kl 05.oo

Den vedervärdige
hänger könlös
stolpskott
brukar sällan träffa.

tornet lutar
bugar ber
förlåt mitt ego
enfaldiga sorg

Jag bar mina spön
till offentlig sanktion
bestraffningens
tradition är gammal.

Objektfixerad, blir
smekt av
nordanvinden.

© Bosse 17 februari 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten