Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara kär och ha någon att älska som besvarar ens känslor är såväl vår största styrka som vår allra största svaghet ... publicerad här tidigare i juni 2013 men saknar bäst före datum ...


Kärleken är lite som fickpluntan ...

... som med sin vackert 
sirliga påskrift förmedlar 
att den innehåller

Alkohol
- upphovet till
och
lösningen på

alla livets problem ...

Minst
lika berusande

Men
så innerligt
mycket mer
lyckobringande
på det stora hela

till alla
sina beståndsdelar

... Förutsatt
att vi på den tar till vara
och ser till så att
vi slösar rikligt

med den ....

... och ej
dess värde
negligerar ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-17 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP