Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAN KAN INTE TÄVLA I MUSIK!

Att tävla i musik är en styggelse

Allt handlar ju om individens smak

Men här är det kommersialiseringen

som utbreder sin stinkande kloak

Jag vägrar att ta del av tv:s sändningar

Och lyckligtvis finns det alternativ

Att tävla i musik är en styggelse

som blott förmedlar död och inte liv

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2019-02-17 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP