Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Den upplösande minuten av Serfarage


Saknaden

När döden är där
för någon man har kär
då spelar inget annat någon roll
allt går i moll

Om man bara kunde vrida tiden tillbaka
skulle jag allt försaka
som jag äger och har
så att inget blev kvar

Måste livet gå vidare?
när det inte är något vidare
Somliga säger så
det måste gå

Dagarna fylls på igen
men stor är saknaden
det kommer den förbli
för vi förblir alltid ett vi





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-17 09:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text!
Bra skrivet.
2019-02-17

  Fulbergarn
Ja, bra skaldat för så är det!
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP