Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haiku med rubrik


~ LUST I HUSET ~

Ett bokat möte
Passionerad kärlek
Träff i lusthuset
-R




Bunden vers (Haiku) av -R
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-R
-R