Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den lilla hårdnackade mannen planerade bakom folks ryggar, han gav sig inte förrän han fick makten igen, och driva agendan framåt, den som INTE står upp för allas lika värde, dårskaperna fortsätter så sina illaluktande frön!


Säger att det går bra för landet, han LJUGER

Det går inte att blunda för vad som
händer i mitt lilla älskade fosterland
det är alldeles för mycket för länge sen
att försöka gömma problemen som
växer som vildvuxet ogräs går inte
media försöker så mycket den bara kan
den älskar att vinkla vrida tvista vända
många gånger till de kriminellas fördel
det verkar som politikerna klappar dem
medhårs och låter dem fortsätta löpa fritt
de älskar ju gränslöst så då passar det in
men människor som följer svenska lagar
behandlas ofta som "elaka hemska varelser"
vi som sliter i vårt anletes svett och betalar
en av världens högsta skatt, är nervärderade
vi är med ett enda ord SLAVAR åt makten!
pengarna används flitigt till annat som pågår
inte längre till välfärden som en gång blomstrade
den har vissnat och inte ser utsikten bra ut
den lilla mannen som återigen är kapten på båt
säger att det går bra för landet, han LJUGER






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-18 14:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP