Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DIMMAN


breder ut sitt hår
när natten skymmer
-- öppnat dörren, alla fönster
låter dimman stiga in
sorgen rullar in över havet
jag står på klippan i solnedgången
ser havet sjunker i tidens ström
och hur de oheliga tågar förbi
de strör aska i håret

dina ord är de enda jag för till mina läppar
de enda som gör mig glad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 12:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
försöker måla en glad mun liksom clownen..jag är äkta inte plastik, fejk har inte varit min grej.
2021-05-09

  Lars Hedlin
En text med många känslor! Gillar den mycket :)
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP