Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Känslan när det bara blir tyst i huvudet
Bara för en stund
Händer någon gång under året
Sen hörs ljud som brum brum

Tystnaden vid vattnet
Inte ens tyst bara en tanke klar
Jag önskar att det var så oftare
Än bara just idag

Nu låter tangenterna under mina fingrar
Det känns också bra
Men om det bara vore tyst
Mer än så vill jag inte ha




Fri vers (Fri form) av Indiana
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indiana