Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Media finner alltid sanningen...


LÖGNER

Ensam man stod där med lång näsa
viftandes med knubbigt ”kissfinger”
presenterad utredning gick inte läsa,
publikum hörde inte mannens sånger,
var det en åklagare eller på UD eller
Vattenfall kanske Transportstyrelsen?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-17 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje