Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...i tystnad finns jag


Tystnadens NÅD

...lyssna

-din känsla
-din tanke
-ditt uttryck

Allt
du
ser
utom

Allt
du
ser
inom

Skapat
i
av
dig

Stanna
Stå kvar
Lyssna

Vem i bruset är du?










Tack

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-18 18:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Magnifikt!
2021-02-02

  Quasimodo
Talande om tystnadens röster som hörs när vi stillar oss och lyssnar
2019-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Tack, för en tänkvärd dikt med ett vackert budskap.
2019-02-19

  AiA Maria den fria
...tänker...

FRIA att välja

”I -see-you”
2019-02-19

  Kungskobran VIP
Vem i bruset är jag?
som jag ser mig själv eller som andra ser mig, det är frågan
2019-02-19

  AiA Maria den fria
DU !

...är svaret på frågan

Tack för delat ljus o svaret !
2019-02-19

  bumerang

Viktig energi att respektera
Och hantera
Utifrån sitt eget inre
Perspektiv.
Ställa frågan
Till sig själv
Vad är viktigt??
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria