Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtalare


Gammal musik från ett 60-70-tal
Överlevt tidens brink ändå från då tills idag
För vikten och känslan den finns alltid kvar
I ett statiskt medium som inte kräver val
Allt känns så borta och man vet inte vad
Man efter livet kommer lämna kvar
Musiken är formen som bildar allt
Led mig genom stormen tills inget känns kallt




Bunden vers (Rim) av vatten och melon
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon